Om oss


Online hundetrening består av et spekter med profesjonelle hundetrenere og instruktører som sørger for kvalitetsbevisste kurs med en høy standard. Instruktørene her er spesialiserte innenfor egne fagfelt - hvilket gjør at vi kan tilby deg som kursdeltaker den beste ekspertise innenfor vårt kursutvalg.

Den røde tråden i våre kurs er til enhver tid en god relasjon mellom hund og menneske. Vi jobber hovedsakelig med positiv forsterkning på våre kurs. Det vil si at vi belønner hunden for riktig handling.

Vår målsetning er å bevisstgjøre deg som hundeeier og hundetrener, slik at du utvikler deg til å bli en trygg og tydelig hundeeier. Dette bidrar til et godt samspill i treningen. Trening av hund bør nemlig være lystbetont både for hund, og for eier.


Møt instruktørene:


Maren Teien


Maren kjenner du kanskje igjen som programleder i "Superhundene" og fra "Bølle til bestevenn"? Bli mer kjent med Maren her.

Kristoffer Modell


Kristoffer har bakgrunn fra Forsvaret. Han er også både instruktør og dommer. Bli bedre kjent med Kristoffer her.

Tore Lislevand


Tore har en lang fartstid som instruktør og hundetrener. Han er også kjent fra TV-programmet "Dyrepasserne". Bli mer kjent med Tore her.

Solveig Zetterstrøm


Solveig er vår ekspert innen hundesporten Rallylydighet. Hun har gitt ut to filmer om emnet. Bli mer kjent med Solveig her.

Hanne Trøan


Hanne har bakgrunn fra både et eget hundesenter og en egen hundeskole. Hun er utdannet instruktør over flere plan. Bli bedre kjent med Hanne her.

Cathrine Sallaup


Cathrine driver egen hundeskole og innehar både instruktørudanning og dommerutdanning. Bli bedre kjent med Cathrine her.

Vigdis Tamnes


Vigdis jobber til daglig med trening og salg av hunder til ulike etater. Hun har bakgrunn fra NRH og bruks. Bli bedre kjent med Vigdis her.

Jørgen Rørvik


Jørgen er en inspirerende og fantastisk instruktør og foredragsholder som motiverer alle og enhver. Bli bedre kjent med Jørgen her.