Online hundetrening

Online hundetrening består av et spekter med profesjonelle hundetrenere og instruktører som sørger for kvalitetsbevisste kurs med en høy standard. Instruktørene her er spesialiserte innenfor egne fagfelt - hvilket gjør at vi kan tilby deg som kursdeltaker den beste ekspertise innenfor vårt kursutvalg.


Den røde tråden i våre kurs er til enhver tid en god relasjon mellom hund og menneske. Vi jobber hovedsakelig med positiv forsterkning på våre kurs. Det vil si at vi belønner hunden for riktig handling.
Vår målsetning er å bevisstgjøre deg som hundeeier og hundetrener, slik at du utvikler deg til å bli en trygg og tydelig hundeeier. Dette bidrar til et godt samspill i treningen. Trening av hund bør nemlig være lystbetont både for hund, og for eier.

Hvem er vi?


Maren Teien Rørvik

Maren har en master i etologi med hundeatferd som spesialfelt. Hun er også programleder i TV hvor hun er kjent for å ha ledet TV-programmet "Superhundene" og "Fra bølle til bestevenn" på NRK.

Maren har konkurrert på landslaget i lydighet. Hun har også vært både nordisk mester og verdensmester i lydighet individuelt. Maren konkurrerer også i agility og gjeting. Hun har i tillegg tidligere drevet med hundekjøring. Maren driver til daglig foretaket Unity.dog sammen med sin ektemann Jørgen.

Kristoffer Modell

Kristoffer driver Finnsflaen hundeservice sammen med sin samboer Vigdis. Han har vært både hundefører og hundetrener i Forsvaret. Fra Forsvaret har Kristoffer en bred bakgrunn, bla.a som seksjonssjef for utdanning av hunder og hundeførere ved Forsvarets hundeskole, & som hovedinstruktør i Forsvarets spesialkommando.

Kristoffer har en Bachelor i Læringsteori med hovedvekt på atferdsanalyse ved HIOA (60 stp). Innføring i hundefag ved HINT. Utdannet instruktør trinn 2 Patruljehund, Forsvaret. Instruktør trinn 1, Søkshund, Forsvaret. Instruktør trinn 2 brukshund, NKK. Godkjent brukshund-dommer NBF. Godkjent dommer i Forsvaret for patruljehunder og søkshunder. Godkjent mentaltestleder i Forsvaret og NKK. Kristoffer har også konkurrert høyeste klasse i rundering og spor NBF. Sølv i NM, øverste klasse spor. Bronsje i Nordisk Forsvarshund. Han har også godkjent 25 militære tjenestehunder i alle kategorier. Kristoffer har også vært oppdretter av schæferhund siden 2006.


Solveig Therese Zetterstrøm

Solveig er utdannet trinn 1 instruktør, rallyinstruktør og rallydommer. Hun har hatt aktive tillitsverv innen hund siden 2009, sist som Norges representant for rallylydighet i både FCI og Nordic Kennel Union. Hun har i tillegg vært kursholder for dommerutdanninger i NKK.

Solveig driver foretaket Zetterstrøm hundetjenester, og har blant annet gitt ut to filmer om rallylydighet. Hun har i tillegg ført opp en hund til klasse 3, og tre hunder til klasse elite i rallylydighet, hvorav to rallylydighetschampioner. 1 kvalifiserte seg til finalen på NM i 2018 og 2019.

Tore Lislevand

Tore har vært aktiv innen lydighet og brukshundarbeid siden 80-tallet. Han jobber i dag heltid som hundeinstruktør. I perioden 2007-2011 jobbet Tore som dyretrener i Kristiansand dyrepark, og deltok der i TV-programmet "Dyrepasserne". Han jobbet da med mange ulike dyr i parken, slik som gris, geit, papegøye, ponni, løve, fisk og oter, for å nevne noen.

Tore har konkurrert og oppnådd resultater med egne hunder over mange år, deriblant elite lydighet, flere norske brukshundchampioner, dansk brukshundchampion, A-spor og øverste klasse IGP. Han har også deltatt på Norgesmesterskap i IGP 2008, etterfulgt av Nordisk mesterskap i 2009.

For Tore er det viktig at hund og eier trener på en måte som utgjør et team. Derfor ønsker han hele tiden å være i forkant med positive innlæringsteknikker. Hans undervisning er derfor preget av et gjensidig samspill mellom hund og eier.

Hanne Trøan

Hanne har jobbet profesjonelt med hund i 10 år gjennom eget hundesenter. Her har hun jobbet med alt fra vanlige familiehunder til bruks og tjenestehunder. Hun etablerte og utviklet en av Midt-Norges største hundeskoler i løpet av en 6-års periode frem til Januar 2019.

Hanne innehar flere instruktørutdanninger, både flere årige utdanninger, NKK trinn 1 samt godkjent rallyinstruktør. I tillegg har hun en 1-årig utdanning innenfor avansert spesialsøk fra Hundcampus i Sverige. Hun konkurrerer også aktivt med egne hunder, og har ført opp hund til elite rallylydighet. Hun har ført opp hund og konkurrerer i klasse 3 lydighet, og i øverste klasse IGP. Hun har også deltatt på to Norgesmesterskap for belgiske fårehunder.

Cathrine Sallaup

Cathrine er utdannet NKK trinn 2 instruktør, rallylydighetsinstruktør, figurant for mentaltester, mentaltestleder, mentalbeskriver og karaktertestdommer. Til daglig driver hund Doglife hundeskole i Trondheim.

Cathrine har ført opp flere hunder til elite lydighet, samt øverste klasser i RSP, RRP, IPO og FH. Hun har også ført opp hund til elite rallylydighet og norsk rallylydighetschampion. Cathrine har vært Norgesmester i RSP 3 i 2006 og 2008. Sølv i 2011, og bronse i 2013 i samme gren. Hun var på landslaget i IGP Nordisk mesterskap i 2016. Tatt ut på landslaget i IGP til Nordisk 2019.

Vigdis Tamnes

Vigdis driver til daglig Finnsflaen hundeservice sammen med sin samboer Kristoffer. Der driver hun med oppstalling av søkshunder for sivile aktører, samt trener opp og videreselger hunder til ulike etater.

Vigdis har hatt godkjent redningshund i Norske redningshunder, konkurrert i øverste klasse lydighet, konkurrert i øverste klasse rallylydighet, konkurrert i NBF - høyeste klasse spor samt rundering klasse B. Her har hun også vært kvalifisert til NM. Vigdis konkurrerer fremdeles aktivt med brukshundsport. Hun driver også et lite oppdrett av Schæfer.

Jørgen Teien Rørvik

Jørgen er en ettertraktet foredragsholder på områder som omhandler motivasjon, hundetrening og mental trening. Han har vært off-cam hundetrener i NRK-serien Superhundene.

Jørgen har holdt både hundekurs og instruktørkurs over mange år i hele Norden. Han har tidligere også hatt godkjent redningshund på vinter. Jørgen driver foretaket Unity.dog sammen med sin kone, Maren.